Fotografický Workshop v štúdiu Zweng – Tajomstvá Portrétnej Fotografie

Nedávno som mal tú česť viesť výnimočný fotografický workshop v Bratislave, ktorý sa konal v skvelých priestoroch štúdia Zweng. V spolupráci s týmto profesionálnym štúdiom sme vytvorili inšpiratívne prostredie pre všetkých zúčastnených. Ako najmladší držiteľ prestížneho titulu Master Qualified European Photographer (MQEP) a prezident Asociácie profesionálnych fotografov Slovenskej republiky (APFSR), bolo pre mňa potešením podeliť sa o svoje skúsenosti s portrétnou fotografiou a umeleckou fotografiou.

Workshop bol rozdelený na dve časti – teóriu a prax. V teoretickej časti som zdieľal tipy a techniky, ktoré mi pomohli dosiahnuť úspech v portrétnej fotografii. Zameral som sa na to, ako vyzdvihnúť prirodzenú krásu a ako pracovať s minimálnou retušou, aby každý portrét pôsobil autenticky a nadčasovo.

V praktickej časti mali účastníci možnosť vyskúšať si prácu so svetlom a modelom, pričom sme spoločne objavovali, ako správne nastavenie svetla dodáva fotografii hĺbku a charakter. Mali sme šťastie pracovať s talentovanými modelkami, ktorým patrí vďaka za profesionálny prístup:

Každý si mohol odniesť cenné poznatky a nové skúsenosti.

Ak vás zaujímajú ďalšie podobné workshopy, sledujte moje aktualizácie – veľmi rád vás privítam na ďalšom podujatí.

Fotografie a zábery zo zákulisia, ktoré vznikli počas workshopu, pochádzajú priamo od účastníkov.

Previous
Previous

Autumn Wedding in the High Tatras: Capturing Love Amidst Mountains and Colors

Next
Next

Capturing Fashion with Viki